show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Ik kan gaan!

Geschreven door Elien op 3 januari 2012 10:28

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien al op de homepage van de website hebben gelezen, kan ik naar Pakistan vertrekken!

Gisteren ben ik mijn visum op wezen halen op de ambassade in Den Haag en het staat er nu echt in: een NGO visum dat ik moet gebruiken voor 26 maart 2012 en dat 1 maand geldig is. In Pakistan wordt dan ook nu al gelijk begonnen met het proces om het visum te verlengen, zodat ik gewoon kan blijven na die ene maand.
P1030362.JPG
En daarnaast kwam vorige week het grote nieuws dat er genoeg financiele support is om te gaan. Dat betekent niet dat er al 100% binnen is, maar als er 70% aan toezeggingen zijn, dan mag je gaan en dat is binnen. Ik ben de Heere God bijzonder dankbaar voor Zijn trouwe zorg want ik ervaar het als heel bijzonder dat alles zo snel gegaan is. Het betekent nl. dat ik w.s. eind februari/begin maart zal vertrekken. Er moet dus van alles geregeld worden, waarbij we eerst bezig zijn om een datum te plannen voor de uitzenddienst. En met de partners in Pakistan ben ik in overleg wanneer ik daar terecht kan, want zij moeten zorgen voor huisvesting en voor een taaldocente, want vrij snel na aankomst zal ik met de taalstudie beginnen. 
Veel te regelen dus, maar ik zie er naar uit om te vertrekken. Dus ik ga er met plezier mee aan de slag!
Als er meer nieuws is, laat ik het u weten, maar houd ook de homepage in de gaten, want daar wordt ook steeds het actuele nieuws doorgegeven. 
Hartelijke groet, Elien