show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Ticket geboekt!

Geschreven door Elien op 19 januari 2012 11:50

Beste allemaal,

Weer even een update met het laatste nieuws. De ontwikkelingen gaan nu snel en alles wordt steeds concreter. Gisteren heb ik definitief m'n ticket naar Lahore geboekt.

Op dinsdag 28 februari hoop ik rond half 6 's middags vanaf Schiphol te vertrekken naar Lahore. Ik vlieg met een Pakistaanse maatschappij en dat heeft als grootste voordeel dat ik een rechtstreekse vlucht naar Lahore heb. En dat is altijd prettiger dan een overstap en ergens op een vliegveld een paar uur te moeten wachten. In Pakistan wordt op dit moment van alles geregeld voor mijn komst. Er wordt gezocht naar geschikte woonruimte en ook wordt er al gezocht naar een goede taaldocente. Dit omdat ik zo snel mogelijk met de taalstudie zal beginnen. Maar na aankomst zal ik eerst moeten wennen en allerlei dingen voor het dagelijks leven daar aan moeten schaffen en ik zal gelijk aan de slag moeten met de verlenging van mijn visum. Dit zal in Islamabad moeten gebeuren, dus daar zal ik zeker naar toe moeten en misschien wel vaker dan 1 keer. 
Op dit moment is het proces van nadenken wat er allemaal wel en niet mee moet weer begonnen. Inmiddels ben ik daar wat in getraind, want daar heb ik sinds mijn vertrek naar Zuid-Afrika vaker over na moeten denken Smile
En zoals jullie op de homepage hebben kunnen lezen, is ook de datum en tijd van de uitzenddienst gepland. Op zondag 26 februari zal ik vanuit mijn kerkelijke gemeente, de Christelijk Gereformeerde Kerk van Bennekom, uitgezonden worden. De dienst begint 's avonds om 18.30 uur en ik wil jullie daarvoor alvast hartelijk uitnodigen. Het zal voor mezelf een bijzondere dienst worden. Na een lange tijd van voorbereiding is er dan het moment van daadwerkelijk gezonden worden, door God gezonden worden! Ik ervaar het als heel bijzonder dat alles gaat zoals het gaat en dat alles vooral zo voorspoedig gaat. God daarvoor alleen alle eer en dank! 
P1020437.JPG
Straatbeeld in Murree, waar ik van begin mei tot eind augustus zal zijn voor taalstudie.