show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Bijna is het zover!

Geschreven door Elien op 25 februari 2012 14:38

Beste allemaal,

En bijna is het dan zover: dinsdag hoop ik naar Lahore te vertrekken waar ik woensdag heel vroeg in de morgen aan hoop te komen. De laatste dagen in Nederland zijn aangebroken. Gelukkig voelt dat allemaal niet zo spannend aan. Toen ik vorig jaar naar Zuid-Afrika vertrok, had ik veel meer dingen om afscheid van te nemen, zoals m'n werk en m'n huis. Nu was ik maar tijdelijk in Nederland en echt gesetteld was ik niet omdat ik wist dat ik toch weer zou vertrekken. En nu is dat moment er bijna. Ik zie er naar uit!

De afgelopen weken wel bezig geweest met allerlei voorbereidingen. O.a. een laatste vergadering met de Thuis Front Commissie en dat nog wel op m'n verjaardag. Het was leuk om dat 's avonds met de leden van de TFC te kunnen vieren en zo deze gezamenlijke vergaderingen af te kunnen sluiten. Vanuit Zuid-Afrika vergaderde ik eigenlijk altijd mee via Skype, maar dat zal vanwege het tijdsverschil straks vanuit Lahore niet kunnen. We hebben allerlei laatste dingen met elkaar doorgesproken, waaronder de uitzenddienst die voor morgen gepland staat. Dat zal een heel bijzonder moment in mijn leven zijn. God was het Die riep, Hij is het ook Die zendt. Daarom, in Zijn kracht alleen, kan en mag ik gaan. Ik bid en hoop dan ook dat de hele dienst vol zal zijn van Zijn glorie en alles zal zijn tot Zijn eer! 
DSC_8610.JPG
DSC_8615.JPG
Gisteren ben ik al even naar Schiphol geweest om het grootste gedeelte van m'n bagage weg te brengen. Omdat ik voor de 1e keer voor een lange periode vertrek, mag ik bagage onbegeleid op laten sturen en dat heb ik gisteren dus al weg gebracht. Het is mooi dat het zo kan. Als het goed is kan ik het volgende week donderdag in Lahore allemaal in gaan klaren. Bid u met me mee dat dat allemaal goed komt en dat het inklaren niet al te lastig gaat? 
Tot voor kort was nog niet bekend waar ik de komende 2 maanden zou gaan wonen. Mijn collega's in Lahore waren al een poosje op zoek naar geschikte woonruimte, maar het duurde even voor er iets gevonden was. Maar deze week kreeg ik het bericht dat er een flat voor me is waar ik m.i.v. volgende week zaterdag 3 maart in kan wonen. Van woensdag t/m zaterdag hoop ik bij een collega te logeren. Het is ook nu weer mooi om te ervaren hoe God ook hierin weer precies op tijd voorziet! Na aankomst zal ik snel moeten beginnen met de aanvraag van de verlenging van mijn visum. Bid u ook daarin met me mee?
En zo sluit ik weer een periode in m'n leven af en breekt er vanaf volgende week een nieuwe periode in m'n leven aan. God alleen komt alle eer toe voor alles wat Hij in mijn leven gedaan heeft en hoe hij tot in de meest kleine details heeft voorzien. Daarom wil ik deze laatste weblog vanuit Nederland eindigen met God te prijzen voor al Zijn goedheid!