show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Weer verhuizen

Geschreven door Elien op 24 april 2012 12:54

Hallo allemaal, 

Er staat weer een verhuizing voor de deur! Vanmorgen ben ik druk bezig geweest om al m'n spullen in te pakken en daarbij goed na te denken wat ik mee wil nemen naar Murree en wat in Lahore achter kan blijven.

Verhuizen
Morgen hoop ik alles naar het huis van Anne te brengen (waar ik mijn 1e week in Pakistan ook was). Daar zal ik de spullen die in Lahore blijven, achterlaten. Van woensdag op donderdag nacht slaap ik in haar huis en donderdagmorgen vroeg vertrek ik naar Murree. Eerst dacht ik met de bus naar Murree te gaan, maar dat blijkt toch niet nodig te zijn. Er is sinds kort een Koreaans echtpaar in Lahore komen wonen en zij hebben een busje gehoord en nu kan ik met hen mee rijden. Zij gaan nl. ook naar Murree voor taalstudie. Vrijdag is het registeren op de taalschool en maandag beginnen de taallessen dan. Er breekt dus weer een nieuwe periode aan in m'n leven. Ik kijk terug op een bijzonder goed begin hier in m'n flat op het terrein van de Salvation Army. Het was goed om hier te beginnen en om de 1e contacten te leggen en te wennen aan het leven in Lahore. Ook was het goed om een begin met de taalstuidie te maken. Maar nu dus weer pakken en opruimen, tja, het is iets wat wel echt bij m'n leven hoort. Maar leuk is pakken en verhuizen toch niet echt. Maar ik sluit een periode af waarin de Heere God bijzonder goed voor me gezorgd heeft. En wat is het dan heerlijk om te weten dat Hij gisteren en heden en tot in eeuwigheid Dezelfde is en blijft! Zo zal Hij er ook bij zijn tijdens de reis a.s. donderdag en bij mijn leven in Murree. Bid u daarvoor met me mee? 
Terug blijk
In mijn vorige blok schreef ik dat de Pakistaanse familie waar ik via Sue en Rob contact mee heb, afgelopen zaterdag bij ons kwam eten. We hadden dit georganiseerd ter ere van het feit dat Edna, 1 van de meiden uit de familie, jarig was. Ze wist van niets, dus het was een grote verrassing. We hebben deze avond vooral Westerse manieren gehanteerd, die we steeds uitgeleg hebben en wat ook nu weer tot leuke gesprekken leidde. Het was een gezellige avond!
IMG_1094.jpg
Sue en ik overhandigen ons cadeau aan de jarige Edna
IMG_1111.jpg
Ook al ben je 27 geworden, kaarsjes uitblazen blijft leuk en vooral deze kaarsjes omdat ze niet uit te blazen waren 
Smile
IMG_1099.jpg
Van de Pakistaanse familie kreeg ik dit pak filterkoffie, voor m'n vertrek naar Murree en iedereen die me een beetje kent, weet hoe lekker ik dat vind!
Verder heb ik de afgelopen weken de stad wat leren kennen en voor ik Lahore voor 4 maanden verlaat, lijkt het me leuk om nog wat indrukken van de stad met jullie te delen. Daarom hieronder wat foto's. Geniet ervan!
IMG_2132.jpg
Auto fout geparkeerd in Lahore? Dan wordt hij zo weg 'gesleept'!
IMG_2181.jpg
Normaal straatbeeld in de stad...
IMG_2207.jpg
Op straat is van alles te koop, niet geschikt voor mijn Westerse maag....
IMG_2311.jpg
Verkeer is er altijd overal!
IMG_2527.jpg
Leuke manier om tapijten te vervoeren!
IMG_2580.jpg 
Vol geladen!
IMG_3229.jpg
Wachten voor een stoplicht
SA3-267.jpg 
Straatbeeld
SA3-270.jpg 
Ook een manier om een ladder te vervoeren...
SA3-271.jpg
IMG_3497.jpg 
De rikshaw, een vervoermiddel waar ik zelf regelmatig mee door de stad reis.
IMG_3123.jpg
Een moskee en naast deze zijn er nog vele andere te vinden in de stad.