show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Een uitje!

Geschreven door Elien op 2 juni 2012 16:16

Hallo allemaal,

Net terug uit Rawalpindi en Islamabad, praat ik jullie weer even bij. Vorige week zaterdag hadden we hier in Murree een bijeenkomst met een aantal mensen van mijn organisatie.

Het was erg leuk om op die manier een aantal nieuwe mensen te leren kennen.
P1030842.jpg
Tijdens de bijeenkomst vorige week. Het was gezellig!
Zo leerde ik Margaret ook kennen. Zij woont in Rawalpindi en dat ligt samen met Islamabad onder aan de berg waar Murree op ligt. En omdat het me heerlijk leek om even uit Murree weg te gaan en omdat ik een aantal boodschappen wilde doen die ik in Murree niet kan (zoals geld pinnen), ben ik gisteren met de bus naar Rawalpindi gegaan en vandaag weer met de taxi terug gekomen. Het was heerlijk om er even uit te zijn. Het zelfstandig reizen met de bus gisteren, was een goede en leerzame ervaring. Hier in Murree is mijn wereld vrij klein. Ik ga naar de Urdu lessen, ik doe boodschappen in de bazaar en verder kan ik er als vrouw niet echt alleen op uit. Gelukkig heb ik hier leuke contacten, dus het gaat op zich goed.
P1030844.jpg
Ik schreef: leuke contacten... Dit is Grace en het contact met haar is geweldig!
Maar een ding waar ik achter gekomen ben tijdens de afgelopen periode is dat het hebben van bewegingsvrijheid in het Westen iets heel normaals is, maar hier in Pakistan zeker niet. In ieder geval niet op die manier zoals we dat in het Westen normaal vinden. Dus dit uitje was leuk en daarbij ook erg gezellig. Vanmorgen van een heerlijk ontbijt genoten, gewinkeld en vanmiddag met de taxi weer terug. Het was heet in Rawalpindi, maar gelukkig prima te doen. Voor mij althans, want sommigen vinden de hitte echt erg. Maar zoals velen van me weten: het is me niet snel te warm. Hier in Murree is het de laatste weken overigens ook prachtig weer, niet heet, maar lekker zomer weer met bijna elke dag een prachtige blauwe lucht.
P1030860.jpg 
Met een aantal andere studenten uit eten in Murree.