show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Ziek...

Geschreven door Elien op 14 juli 2012 15:26

Beste allemaal, 

De afgelopen week had ik me wat anders voorgesteld dat hoe die verlopen is. Maar zo gaat dat soms. Dinsdagmiddag werd ik nl. opeens ziek. 

Ziek
's Morgens gewoon les gehad, 's middags nog naar de bazaar gelopen om boodschappen te doen en toen ik terug kwam, voelde ik me opeens niet lekker en.... had ik vooral geen zin in koffie! En dat is iets heel ongewoons voor mij Wink! Ben maar even op de bank gaan liggen, maar ook daar werd het niet beter van. Wat later alles overgegeven en vanaf de volgende morgen begon de buikloop en die hield 2 dagen aan. Koorts erbij, dus dan weet je het wel: ziek! Ik heb die 2 dagen vooral op bed of liggend op de bank doorgebracht en had geen enkele energie om ook maar iets te doen. Eten lukte ook niet echt, drinken ging redelijk. Maar voor het eerst van mijn leven heb ik ORS gedronken. Gelukkig kreeg ik van alle kanten hulp aangeboden en heb ik me dus niet alleen gevoeld. Mensen die hier op het terrein woonden wilden wel voor me koken, maar ja, ik had absoluut geen zin in eten, dus dat hoefde niet. Karen, een Nederlandse medestudente is hier zelfs 1 van de dagen 2 keer geweest en heeft veel voor me gedaan. Die hulp en dat meeleven, dat doet dan goed. Gelukkig voel ik me sinds gisteren weer stukken beter. Ik ben weer op en doe weer wat. M'n eetpatroon is nog wel totaal anders dan normaal. Koffie drink ik wel, maar smaakt nog niet echt en ik heb vooral geen zin in zoete dingen. Maar goed, het gaat de goede kant weer op en ik hoop dat ik maandag weer genoeg energie heb om weer aan de taalstudie te gaan. Want dat heeft sinds woensdag dus stil gelegen. Ik had jullie beloofd daarover deze week wat te schrijven, maar dat wordt nu opgeschoven naar volgende week. Deze week stond mijn leven niet echt in het teken van taalstudie, zoals jullie zullen begrijpen. Maar ook ziek zijn hoort bij het leven in Pakistan. Er waren de afgelopen week meerdere studenten en docenten ziek, dus w.s. ging er een virus of bacterie rond en was het niet omdat ik iets verkeerds gegeten had. Wel was dit een duidelijk ander virus dan ik ooit in Nederland gehad heb, want op deze manier ziek zijn, was een totaal nieuwe ervaring voor me!
Drukte in centrum van Murree
Om jullie toch een beetje mee te laten genieten van het leven in Murree, hieronder wat foto's van het centrum van Murree. Het is er momenteel ontzettend druk, omdat heel veel mensen vakantie houden in Murree. En zoals hieronder is te zien, gaat het er allemaal niet zo gestructureerd aan toe in het verkeer. 'k Zou zeggen: geniet ervan!
P1030991.jpg 
P1030993.jpg 
P1030994.jpg