show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Hutspot met rookworst!

Geschreven door Elien op 4 augustus 2012 16:45

Hallo allemaal, 

Samen met 2 andere studenten had ik pas een leuk uitje. Niet zover hier vandaan (nou ja, het was toch nog wel bijna een uur lopen) is een kabelbaan en als je daarmee naar beneden gaat heb je een mooi uitzicht over de omgeving.

Met de kabelbaan en hutspot!
Eigenlijk ben ik helemaal geen held in een kabelbaan, maar ik wilde me niet laten kennen, dus ik ben mee geweest. En het was mooi! Helaas was het niet helemaal helder, dus we hadden niet een heel mooi uitzicht, maar het was een leuke ervaring.
P1040025.jpg

DSC03574.jpg
Daar gaan we!
P1040029.jpg
Ik kijk wel vrolijk, maar eigenlijk ben ik best bang in zo'n kabelbaan....

En daarna zijn deze 2 studenten bij me wezen eten. En dat was die avond: hutpost met rookworst! Via via had ik een rookworst gekregen uit Engeland, maar hij smaakte prima, alsof het een echte Nederlandse was Smile! Een van de studenten die kwam eten, is Nederlandse, de ander Duitse en met elkaar hadden we een erg gezellige middag en avond. 

P1040031.jpg
P1040032.jpg
Het was heerlijk!
En tussen alle taallessen door is het heerlijk om soms even iets anders te doen. De taallessen zijn leuk, maar zeker ook intensief, iets wat iedereen ervaart. Dus de wandeling, de kabelbaan en hutspot op z'n Nederlands, waren een heerlijke ontspanning. 
Regen
Normaal regent het in Murree vanaf half juli veel, maar dit jaar was dat absoluut niet zo. Er was steeds veel te weinig water, waardoor het een paar keer is voorgekomen dat er 's morgens geen water uit de kraan kwam. Een hele vreemde ervaring. Maar sinds 2 dagen regent het en als het hier regent, dan regent het ook echt! We hebben nu dus weer een overvloed aan water en daar zijn we allemaal blij mee. Vanmiddag was het droog en kwam de zon zelfs nog te voorschijn en dat leverde dit mooie plaatje op tijdens de zonsondergang. Het was prachtig! 
P1040056.jpg