show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Terugblik

Geschreven door Elien op 26 oktober 2012 6:13

Hallo allemaal, 

Inmiddels ben ik alweer bijna een week thuis, maar kijk ik terug op een heerlijk weekend met Gertjan en Judith en hun kinderen en op een mooie conferentie.

We hebben gezellig bij gepraat en dat alles in het Nederlands! En Omar ontmoet! Dat was al een feest op zich! De andere kinderen had ik in juni nog gezien, dus daar was volop herkenning. Maar Omar is in augustus geboren en het was genieten om hem vast te houden en te knuffelen. We zijn naar een park geweest, hebben allerlei lekkere dingen gegeten, we hebben gewinkeld en uiteraard bijgepraat. En mijn huis is groot genoeg om een gezin als gasten te hebben. Dus het was ook genieten in mijn huis van al de ruimte. 
photo 3.jpg
Gezellig kletsen met Omar
De conferentie
De conferentie was een goede week. Het was goed om alle collega's die in dit land werken te ontmoeten en te horen wat zij allemaal doen. We hebben samen gezongen, gebeden en we hadden een fijne spreker waar we weer nieuwe dingen van geleerd hebben. Na deze drukke en volle week was het ook weer heerlijk om thuis te komen. 
DSC04085 Conference 2012 Photo.jpg
De hele groep
Thuis
Ja, zo voelt het inmiddels wel: mijn huis is mijn thuis! En sinds deze week hangen de gordijnen er ook, dus nu is het helemaal klaar. Ik zit nu ook regelmatig op 1 van de veranda's, want de temperatuur is hier momenteel heerlijk. De mensen hier vinden het al koud aan het worden, maar voor mij is dit heerlijk. De zon schijnt de hele dag, waarbij het niet meer zo heet is. We hebben geen ventilatoren of airconditioning meer nodig en dat is ook zo lekker. Ik heb begrepen dat het hier in de winter wel echt koud wordt, dus ik zal nog een kachel aan moeten schaffen. Maar daar wacht ik nog even mee. Nu eerst genieten van deze heerlijke temperaturen.   
P1040213.jpg 
P1040215.jpg 
M'n woonkamer