show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Naar de dierentuin

Geschreven door Elien op 9 november 2012 6:39

Hallo allemaal, 

Afgelopen zaterdag ben ik met m'n huurbaas en zijn familie naar de dierentuin geweest. Het was een onverwachts uitje. 's Morgens werd ik ervoor uitgenodigd.

De huurbaas familie woont in de benedenverdieping van mijn huis en hebben 1 dochtertje van 4 jaar oud.
P1040220.jpg
Omdat zij zo bang voor dieren is, wilden ze naar de dierentuin. En bijna de hele familie ging mee, wat betekent dat er broers, zus en schoonzus bij waren. Later begreep ik dat het de verjaardag van de buurvrouw was en dat dat ook een reden was om naar de dierentuin te gaan. 's Avonds werd ik ook nog uitgenodigd om bij hen te komen eten. En zo had ik een behoorlijke inkijk in het leven van deze Pakistaanse familie. Zij hebben in Engeland gewoond en spreken dan ook goed Engels. En kennen de Westerse manier van denken ook een beetje. In de dierentuin was het leuk. Lahore heeft een mooie dierentuin, niet zo groot, maar wel goed onderhouden. Voor het eerst van m'n leven heb ik op een kameel gezeten en een eindje gereden. De zus van de buurvrouw wilde dat graag en omdat ik het nog nooit gedaan had, ben ik met haar mee gegaan. Zij vond het ontzettend eng en daar kan ik me wel iets bij voorstellen, want het is een enorm geschommel.
P1040224.jpg
Maar het was een leuke ervaring. En het buurmeisje vond na het bezoek aan de dierentuin dieren niet meer eng, dus ze had echt iets overwonnen. 
P1040238.jpg
Met de buurvrouw en haar zus. 
Winter
In Nederland is het inmiddels volop najaar, maar ook hier begint het kouder te worden. Overdag schijnt de zon de hele dag en is het heerlijk. Maar afgelopen nacht heb ik voor het eerst onder een dekbed geslapen! Gisteren was ik wakker geworden van de kou, dus daarom m'n dekbed maar opgezocht. De mensen hier vinden het echt al winter en zijn daar ook op gekleed. Zelf vind ik het heerlijk nu: geen ventilatoren meer aan en geen gezweet meer, genieten!