show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Visum update

Geschreven door Elien op 26 augustus 2017 11:08

Hallo allemaal, 

Regelmatig vragen mensen mij hoe het met mijn visum is en of er al schot in de zaak zit. Dat meeleven doet me goed!

Visum
Maar helaas is er nog steeds geen visum. De afgelopen weken heb ik regelmatig contact gehad met FC college, waar ik hoop te gaan werken. Meer en meer wordt duidelijk dat de visum aanvragen langzame processen zijn. Het probleem zit bij het Ministerie van Binnenlandse zaken in Islamabad. Deze week heb ik weer contact gehad met de secretaresse van FC college die visumaanragen regelt en nu is de verwachting dat mijn visum half september wordt afgegeven. Er is gelukkig wel echt hoop en verwachting dat het wordt afgegeven, maar ik zal dus nog wat langer in Nederland zijn dan eerder gedacht. Op het moment dat ik vanuit FC college te horen krijg dat m'n visum afgegeven is, kan ik het ophalen bij de Pakistaanse Ambassade in Den Haag en zal ik zo snel als mogelijk isnnaar Pakistan vertrekken. 
Daar zie ik erg naar uit. Ik verlang er naar om weer aan het werk te gaan en weer in mijn Pakistaanse huis te wonen, vrienden en bekenden weer te zien en weer wat te mogen betekenen voor mijn Pakistaanse medemens. Maar ik heb nog geduld nodig. Het is een periode van wachten, van verwachten, van vertrouwen op God, van bidden en dat alles in de vaste overtuiging dat Hij van deze situatie afweet en dat ik terug zal keren naar Lahore op Zijn tijd. 
Gezondheid
De afgelopen weken heb ik toch weer wat meer getobt met met mijn gezondheid. Ik heb weken lang erge kiespijn gehad, vanwege een ontsteking aan de wortel van een kies. De eerste antibiotica die ik kreeg deed niets. Toen heeft de kaakchirurg de ontsteking operatief weg gehaald maar helaas kwam de ontsteking terug. Een andere antibiotica gehad, maar daar reageerde ik allergisch op, wat eindigde in een bezoekje aan de huisartsenpost omdat ik helemaal onder de uitslag zat en een opgezet gezicht had. Vervolgens besloten dat m'n lichaam de ontsteking er zelf uit moest werken, maar na wekenlang kiespijn gehad te hebben, besloten om de kies te laten trekken. Inmiddels slik ik nu ruim een week geen pijnstillers meer en is de pijn vrijwel over. Het kan zijn dat die ontsteking aan m'n kies er al lange tijd gezeten heeft. De diepere oorzaak van een ontsteking als deze kan nog een effect zijn van de chemo die ik gehad heb. Maar van harte hoop ik dat er nu geen ontstekingen of andere lichamelijke klachten meer zullen komen. En dat ik in de loop van de tijd steeds wat meer energie ga krijgen. 

Wilt u meebidden dat m'n visum snel komt en dat m'n energie elke keer weer een beetje meer wordt? 
Hartelijk dank daarvoor!

IMG_2923.jpg
Tijdens deze periode van wachten geniet ik van mooi Nederland! 
IMG_2995.jpg
Gods schepping is zo mooi!