show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Als wachten langer duurt

Geschreven door Elien op 28 september 2017 11:22

Hallo allemaal, 

Soms duurt wachten lang, erg lang zelfs. Dat is het geval met mijn visum.

Eind augustus schreef ik dat mijn visum half september verwacht werd. Later werd dat eind september en inmiddels is duidelijk dat we het gewoon niet weten. FC college doet er alles aan om mijn visum zo snel mogelijk los te krijgen, maar de manier van werken in Pakistan werkt niet echt mee. Tijd is zo'n ander begrip in Pakistan dan bij ons in het Westen. Positie en macht spelen ook zo'n andere rol dan hier bij ons. Dus ik ben nog steeds aan het wachten op m'n visum en we hebben geen idee wanneer het echt komt. Wel kreeg ik vanuit FC te horen dat het echt gaat komen, maar dat het tijd kost. Ook andere visums voor FC duren veel langer dan normaal op 't moment, dus ik ben niet de enige persoon die wacht. 
Zoals jullie zullen begrijpen is dit best een teleurstelling. Ik zou zo graag weer terug naar Lahore gaan en aan het werk gaan. Ik zie er naar uit om weer dienstbaar te zijn in Pakistan en naar een normaal leven met werkritme. Maar dat laat dus nog even op zich wachten. M'n retourticket naar Lahore heb ik al een keer verzet en inmiddels staat de terugkeer datum open. Dus zodra ik m'n visum in m'n paspoort heb boek ik een datum en kan ik weg. 
Wat m'n gezondheid betreft gaat het gelukkig veel beter dan de eerste maanden dat ik in Nederland was. Ik volg momenteel een speciaal programma om chemo resten die nog in mijn lichaam zitten te verwijderen en daar ben ik al flink van opgeknapt en hopelijk ga ik me de komende weken nog beter voelen. Maar het hebben van meer energie zorgt er ook voor dat ik graag wat wil doen dus inmiddels lopen er allerlei lijntjes naar het oppakken van vrijwilligerswerk waar ik volgende week mee aan de slag ga. Structuur en nuttig zijn voor anderen zal mij helpen om deze periode van wachten toch goed door te komen. 
Zodra mijn visum er echt is meld ik dat hier. Willen jullie met mij meebidden dat het op Gods tijd echt gaat komen en dat deze periode van wachten toch een goede periode zal zijn? 
Hartelijk dank voor meeleven en gebed!

D6B0212F-EFC9-4B1F-95C5-ABF81F38F4FF.jpg
Genieten van het Zeeuwse land, m'n geboortgrond. Altijd weer mooi!