show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Goede Kerstdagen toegewenst!

Geschreven door Elien op 22 december 2017 7:25

Hallo allemaal, 

De kerstvakantie is hier voor mij aangebroken. Heerlijk om even op adem te komen na de eerste ervaringen op FC college.

Dankbaar ben ik dat de eerste ervaringen goed waren. Ik heb me erg welkom gevoeld op FC college en begin er langzaam mijn weg wat te vinden. Want het is groot! Er studeren 7000 studenten en daar hoort natuurlijk een heleboel personeel bij. Ik heb rondleidingen gehad over een gedeelte van het terrein, ben in verschillende gebouwen geweest, maar omdat het zo groot is, heb ik nog niet alles gezien. Ik ben nl. vooral ook bezig geweest om mensen te leren kennen en uit te zoeken wat m'n taak zoal gaat worden waarbij ik me de afgelopen weken vooral gericht heb op het Counseling Centrum. Dat is een gebouw op het terrein en daar werken 5 counselors. En er komen steeds meer studenten voor counseling, dus ze hebben het druk. Ik heb allerlei gesprekken gevoerd om zicht te krijgen op hoe er gewerkt wordt en ben ook praktisch aan de slag geweest met o.a. het regelen van een website speciaal voor het Counseling Centrum en een logo. Daarnaast ben ik in gesprek geweest met allerlei mensen die op een bepaalde manier een relatie hebben met studentenzaken, de afdeling waar ik aan verbonden ben. En zo leer ik steeds meer mensen kennen, leer ik mijn weg te vinden en wordt het steeds duidelijker waar ik me zoal mee bezig zal gaan houden. Maar omdat het zo groot is, zal het best nog even duren voor ik helemaal weet hoe de dingen gaan. Maar daar heb ik gelukkig de tijd voor. Ik ben elke dag met plezier naar m'n werk gegaan en dat is een zegen! Het feit dat ik weer zoveel kan werken nadat ik ziek was, geeft me een heel dankbaar gevoel. Ik heb niet dezelfde hoeveelheid energie als ik voor ik ziek was, maar wel veel meer dan eerder dit jaar. En nu ben ik vrij t/m 1 januari. Morgen hoop ik naar Islamabad te reizen om Kerst te vieren bij vrienden. Ik zie er naar uit om hen na lange tijd weer te ontmoeten! 

Ik wens u en jullie allemaal gezegende Kerstdagen toe en Gods nabijheid voor 2018! 

IMG_4843.jpg
Dit is het gebouw waar de meeste stafleden hun kantoor hebben. Mijn kantoor is ergens op de tweede verdieping. 
IMG_4958.jpg
Een college in gesprek met een student. 
IMG_4965.jpg
Hier sta ik op het balkon van 1 van de gebouwen waar les gegeven wordt en is er iets te zien van hoe groot het allemaal is. 
IMG_4845.jpg
Op de bovenste etage van Mercy Health Center is de Counseling afdeling. Beneden werken er artsen en verpleegkundigen die beschikbaar zijn voor de studenten en staf van FC college. 
IMG_4816.jpg
Dit is het hostel voor meisjes. Er wonen 400 vrouwelijke studenten. Daarnaast zijn er verschillende hostels voor de jongens, omdat veel studenten te ver weg wonen om elke dag naar huis te gaan.